Μπορείς και εσύ να αλλάξεις τον κόσμο, αρκεί να το θέλεις.


Σχετικά με εμάς

Είμαστε ένα νέο κίνημα με σκοπό την καλυτεύρευση του διεφθαρμένου κόσμου στον οποίο ζούμε .

Είμαστε νέοι και όπως όλοι οι νέοι έχουμε όνειρα , αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε δεν είναι εύκολο αλλά ούτε ακατόρθωτο αρκεί να υπάρχει θέληση .  

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ :

ΜΝΗΜΟΝΙΟ :

Διαγραφή του παράνομου χρέους , ο Ελληνικός λαός δεν χρωστάει τίποτα .Ας πληρώσουν αυτοί που πραγματικά ευθύνονται .                           Δεν  εξαρτιόμαστε απο κανέναν ,είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες γιατί κουβαλάμε μία μεγάλη ιστορία σαν λαός αλλά και ως έθνος.       Όποιοι θέλουν να συνεχίσουν το προδοτικό και ελεγχόμενο μνημόνιο ας πληρώνουν απο την τσέπη τους .Όσο χρειαζόμαστε την Ευρωπαική ένωση άλλο τόσο μας χρειάζεται και αυτή αλλά σε περίπτωση που μας βγάλει γυρίζουμε στο εθνικό νόμισμα .Κάνουμε μια νέα αρχή ,η Ελλάδα έχει περάσει πολλά και έχει καταφέρει να επιβιώσει .

ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ :

Κατά την διάρκεια της κατοχής ο γερμανικός στρατός λάμβανε χρήματα υπό μορφή δανείου από την Τράπεζα της Ελλάδος (εκτός των κατασχέσεων και των καταστροφών που υπέστη ο Ελληνισμός). Το χρέος τους αυτό οι Γερμανοί το αναγνώρισαν και μάλιστα πριν τη λήξη του πολέμου ξεκίνησαν να το αποπληρώνουν. Στην Διάσκεψη Ειρήνης των Παρισίων το 1946 το κατοχικό χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα ανήρχετο σε 100 δισ. ευρώ. Από τότε έπαυσε το άτοκο της οφειλής και με την προσθήκη ενός συμβολικού επιτοκίου, το χρέος σήμερα ανέρχεται σε 510 δισ. ευρώ.

ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ :

Αυτό που πρέπει να καταφέρουμε σαν λαός είναι να έχουμε αυτάρκεια σε όλα τα βασικά είδη που χρειαζόμαστε για να μπορούμε να ζήσουμε.   Να δώσουμε επίσης βάση στην Εθνική παραγωγή αγροτικών προιόντων αλλά και εξέλιξη της τεχνολογίας μας σε οχύματα και σε όπλα. Το να εξαρτιόμαστε απο τους δυνατούς μας κάνει δούλους του βρώμικου συστήματος.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ :

Όλοι οι συμμετέχοντες της κλεπτοκρατικής τωρινής κυβέρνησης αλλά και όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις που δεν διαφέρουν και πολύ βρίσκονται υπόλογοι του Ελληνικού λαού . Οι κλέφτες να πάνε εκεί που τους αξίζει στην φυλακή . Να ερευνηθούν πολύ καλά πιθανά σκάνδαλα .

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ:

Μακάρι να μπορούσαμε να στεγάσουμε και να φιλοξενήσουμε όλους αυτούς τους αλλοδαπούς που βρίσκονται στην χώρα μας χωρίς αυτο να έχει επιπτώσεις στον Ελληνικό λαό αλλά αυτό από ότι φαίνεται στην εποχή μας είναι σχεδόν αδύνατο . Υπάρχει μεγάλο ποσοστό ανεργίας που έχει δημιουργήσει κατά κύριο λόγο το μνημόνιο . Πρέπει να ορθοποδήσουμε σαν λαός για να μπορέσουμε να φιλοξενήσουμε μετανάστες.   Η μόνη λύση ειναι ο Επαναπατρισμός αυτό σημαίνει και μείωση της εγκληματικότητας. Αλοδαποί και Έλληνες έχουν φτάσει στο σημείο να σκοτώνουν για ένα κομμάτι ψωμί ,εκεί καταντήσαμε , Είμαστε κατά του ρατσισμού και της βίας.